ÇANAKKALE RUHUNU 18 MART'TA YAŞATIYORUZ

ÇANAKKALE RUHUNU 18 MART'TA YAŞATIYORUZ

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı "Çanakkale Geçilmez Destanı" bir asrı aşkın süredir ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutluyor ve  bu zafer uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi de minnetle anıyoruz.

18 Mart Pazartesi günü okul bahçemizde Okul Başkanı Mert ERKUL günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı. Gün içerisinde Özel 3 Mart Eğitim Kurumları olarak bu kutlu günün anlam ve önemini öğrencilerimizle paylaşmak onlara Çanakkale Zaferi'nin ruhunu vermek  üzere değerli bir konuğu, Ersen YELKENKAYA'yı ağırladık.

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşan değerli konuşmacı tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi'ni bunun yanı sıra Gelibolu'da paylaştığı deneyimleri farklı yönleriyle paylaşarak öğrencilerimizi o yıllara götürdü.

Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır.

Çanakkale Zaferi'mizin 109.yılını kutluyor ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.


21.03.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.