ÖZEL 3 MART, DESTINATION IMAGINATION INVITATIONAL'24 TEN YİNE DERECELERLE DÖNDÜ

ÖZEL 3 MART, DESTINATION IMAGINATION INVITATIONAL'24 TEN YİNE DERECELERLE DÖNDÜ

Dünyanın en büyük yaratıcılık turnuvası olan Destination Destination Imagination'ın bu yılki Türkiye turnuvası, 22-25 Şubat tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşti. Turnuvaya Türkiye, Kuzey Kıbrıs, Azerbaycan ve Ekvator'dan toplam 160 takım  katıldı. Turnuvaya okulumuz iki takım ve iki kategoride katıldı. Turnuva sonucu ortaokul seviyesinde okulumuz Bilimsel Kategorisinde 1.lik, Güzel Sanatlar kategorisinde 2. lik ve Da Vinci ödüllerinin sahibi oldu.

Okulumuz, Destination Imagination'a 2017 yılından bu yana katılmaktadır. Takımlarımız, 2018 yılından itibaren her yıl katıldıkları kategorilerde farklı dereceler almaya hak kazanmışlardır. 2019 yılında Türkiye ayağında 3.lük alan okulumuz Amerika'da gerçekleşen dünya finallerine katılmıştır. 2022 yılında Bilimsel kategorisinde 1. lik, 2023 yılında Teknik kategorisinde 2. lik, Güzel Sanatlar kategorisinde 3.lük ve Rönesans özel ödülleri alarak Amerika'da ki dünya finaline katılmaya hak kazanmıştır.

Amerika'da gerçekleşecek dünya finallerine gitmeye hak kazanan iki takımımızı da kutluyor, süreçte emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Emir Tutal, Ayşen Yalçınkaya, drama öğretmenimiz İbrahim Zeki Karabulut ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Pınar Altınkaya'ya teşekkür ediyoruz.


29.02.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.